Om obesprutat

På Obesprutat skriver jag, Cecilia Drotte, om hållbar utveckling. Målet är att hitta och förmedla nyheter och berättelser som kan hjälpa dig att få en skönare och grönare vardag, men också pusha för att du ska bidra till ett mer hållbart samhälle för nästa generation.

Välkommen!

8 reaktioner till “Om obesprutat

Lägg till

  1. Hej Cecilia!

    Mitt namn är Olof och jag och min kollega driver företaget Flädie Möbler i Skåne, vi är en helt nystartad möbeltillverkare som enbart satsar på hållbart hantverk (inget skum, inga gifter). Vi arbetar uteslutande med naturmaterial och undviker träslag som är hotade. Kort och gott försöker vi vara så miljövänliga som det bara går. Jag tänkte helt enkelt bara berätta lite kort om oss eftersom du skriver om ekologiska och hållbara lösningar, så om du vill skriva en blänkare om oss hade vi blivit mycket tacksamma och glada. Du får jättegärna ringa och prata med mig på 0735 – 95 34 37 om du har några frågor. Tack för din tid!

  2. Vilken toppenblogg/guide! Oerhört viktigt och något jag starkt fick upp ögonen för när jag väntade mitt första barn.

    Jag vill rekommendera http://www.bellamore.se, ett klädmärke jag startade när jag väntade mitt andra barn. Vi designar och syr alla kläder för hand på en liten ort strax utanför Göteborg. Plaggen sys upp i få exemplar och är därmed mycket unika. Alla tyger består av ekologiskt odlad bomull men de flesta tyger är även Öko-tex eller GOTS-certifierade och därmed hårt kontrollerade att de inte innehåller skadliga ämnen för våra barn eller vår natur.

    Vi har en fysisk butik i Foorm Gallerian i Fjärås utanför Kungsbacka men har nu även startat upp en webshop. Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑