Om obesprutat

stovlarsvamp

Obesprutat är din guide till att leva ett mer giftfritt och ekologiskt liv. Alltså en vardag där hemmet befrias från skadliga kemikalier, skafferiet töms på onödiga tillsatser och badrumsskåpet blir fritt från parabener.

Här kommer du kunna hitta fakta och de senaste rönen på området, men också läsa om vad som finns på den giftfria och ekologiska marknaden idag inom inredning, mat, hälsa och mycket mycket mer.

Det betyder inte att du ska slänga ut det du redan äger (ja, förutom vissa saker då), men jag hoppas att du tänker till lite extra vid nästa inköp. Det kommer leda till att du får en skönare och grönare vardag men också att du bidrar till ett mer hållbart samhälle för nästa generation.

Välkommen!

Cecilia Drotte

8 responses

  1. Hej Cecilia!

    Mitt namn är Olof och jag och min kollega driver företaget Flädie Möbler i Skåne, vi är en helt nystartad möbeltillverkare som enbart satsar på hållbart hantverk (inget skum, inga gifter). Vi arbetar uteslutande med naturmaterial och undviker träslag som är hotade. Kort och gott försöker vi vara så miljövänliga som det bara går. Jag tänkte helt enkelt bara berätta lite kort om oss eftersom du skriver om ekologiska och hållbara lösningar, så om du vill skriva en blänkare om oss hade vi blivit mycket tacksamma och glada. Du får jättegärna ringa och prata med mig på 0735 – 95 34 37 om du har några frågor. Tack för din tid!

  2. Vilken toppenblogg/guide! Oerhört viktigt och något jag starkt fick upp ögonen för när jag väntade mitt första barn.

    Jag vill rekommendera http://www.bellamore.se, ett klädmärke jag startade när jag väntade mitt andra barn. Vi designar och syr alla kläder för hand på en liten ort strax utanför Göteborg. Plaggen sys upp i få exemplar och är därmed mycket unika. Alla tyger består av ekologiskt odlad bomull men de flesta tyger är även Öko-tex eller GOTS-certifierade och därmed hårt kontrollerade att de inte innehåller skadliga ämnen för våra barn eller vår natur.

    Vi har en fysisk butik i Foorm Gallerian i Fjärås utanför Kungsbacka men har nu även startat upp en webshop. Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s